Ηλεία: Στάχτη δύο σπίτια στη Φιγαλεία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Στάχτη δύο σπίτια στη Φιγαλεία

22:40 | 10/12/14
Ηλεία: Στάχτη δύο σπίτια στη Φιγαλεία

Αποκαΐδια έμειναν μόνο από δύο σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες το πρωί στη Φιγαλεία

Στις εφτά το πρωί, εθελοντές της Πολιτικής Προστασσίς ενημερώθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι στο χωριό. Λίγη ώρα αργότερα, στις 8.05, έφτασαν στο σημείο με όχημα της Πολιτικής Προστασίας.

Ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, αλλά το έργο της κατάσβεσης ήταν εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο. Οι φλόγες είχαν επεκταθεί και στο δεύτερο σπίτι και είχαν καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς και τα δύο. Χάρη στην επέμβαση των γειτόνων μια ηλικιωμένη γυναίκα είχε σωθεί λίγη ώρα πριν, καθώς την απεγκλώβισαν, ενώ οι φλόγες βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής.

Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρεστένων και του Πύργου κατέφθασαν στο σημείο, για να ριχτούν στη μάχη με τις φλόγες, παρά τη δύσκολη πρόσβαση.Στον τόπο της πυρκαγιάς, μάλιστα, έσπευεσε και ο ο διοικητής της Π.Υ.Πύργου κ.Στασινόπουλος.

Στον δρόμο προς το χωριό, το πυροσβεστικό όχημα του Πύργου είχε ατύχημα . Έπεσε πάνω σε γέφυρα,με αποτέλεσμα να τρυπίσει το ρεζερβουάρ πετρελαίου και να γεμίσει το οδόστρωμα καύσιμα.

Συνολικά επιχείρησαν 4 οχήματα της Π.Υ.Κρεστένων , 1 όχημα της Π.Υ.Πύργου και 1 της Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας με 12 πυροσβέστες και 2 εθελοντές.

Τελικά, η πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς και τα δύο σπίτια.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών