“Σύννεφα πολέμου” στην Οσία Ξένη για τα σκουπίδια του Πύργου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

“Σύννεφα πολέμου” στην Οσία Ξένη για τα σκουπίδια του Πύργου

22:39 | 19/12/14
«Θερμή» ατμόσφαιρα επικράτησε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Οσίας Ξένης στα όρια μεταξύ των δήμων Πύργου και Ήλιδας, καθώς περίπου 35 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής από τον δήμο Ήλιδας απέκλεισαν δύο νταλίκες με απορρίμματα και μία τσάπα του δήμου Πύργου, την ώρα που επιχειρούσαν να εκτελέσουν εργασίες για τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης και την εναπόθεση των απορριμμάτων.

Μαζί με τους κατοίκους βρέθηκαν στο σημείο και οι αντιδήμαρχοι Ηλίδας Παναγιώτης Μαυρίκος, Σπύρος Τζουλέκης και Χρήστος Φωτόπουλος, ενώ από την πλευρά του δήμου Πύργου ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σκαρτσιάρης και Γιώργος Ανδριόλας.

Για αρκετή ώρα επικράτησε κλίμα έντασης μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ισχυρή είναι και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες φυλάσσουν τον χώρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο αναπληρωτής δημάρχου Ηλιδας και δικηγόρος Νώντας Παναγιωτόπουλος μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ήλιδας, Μάκη Παπαγιαννόπουλο, κατέθεσαν μύνυση στο Α.Τ. Αμαλιάδας εναντίον του δήμου Πύργου, ενώ στη συνέχεια προσέφυγαν στην Εισαγγελία Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσουν στοιχεία και στην Εισαγγελέα Πύργου.

Πηγή: iliapress.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών