Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στον προϋπολογισμό | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στον προϋπολογισμό

22:24 | 7/12/14
Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στον προϋπολογισμό

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση θα εξαπολύσει ο Α. Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Θα επαναλάβει το αίτημά του για εκλογές, προκειμένου να αποφασίσει ο λαός για τις εξελίξεις

Με την φράση πως ο προϋπολογισμός είναι φωτογραφία του μνημονίου, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εξαπολύσει νέα επίθεση στo Μέγαρο Μαξίμου και να προβλέψει πως αυτός θα αναθεωρηθεί είτε από την ίδια καταρρέουσα κυβέρνηση, είτε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατηγορήσει την κυβέρνηση πως με την προεδρολογία και με τα κείμενα προς υπογραφή θέλει να κρύψει τι έχει συμφωνήσει.

Θα τονίσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προειδοποιήσει από το 2010 ότι οι νεοφιλελεύθερες εμμονές των πολιτικών κυρίαρχων δυνάμεων στην Ευρώπη θα μετέτρεπαν την χρηματοπιστωτική κρίση σε κρίση της πραγματικής οικονομίας.

Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου θα ζητήσει από το Μέγαρο Μαξίμου να μην επενδύει στο φόβο και στην στρατηγική της έντασης και θα ζητήσει άμεσα εκλογές προκειμένου να αποφασίσει ο λαός.

Ο κ. Τσίπρας θα επαναλάβει την πάγια θέση του κόμματος, πως η παρούσα Βουλή δεν αντιστοιχεί στους συνταγματικούς κοινωνικούς συσχετισμούς και δεν εκφράζει τη λαϊκή βούληση.

Του Αντώνη Αντζολέτου
Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών