Debate με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Debate με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

21:36 | 1/1/15
Debate με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη με την Κουμουνδούρου να βάζει πρώτη το θέμα του δημόσιου διαλόγου με την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες αίρεται το άτυπο "εμπάργκο" του ΣΥΡΙΖΑ στον Α. Γεωργιάδη, όσον αφορά τις εμφανίσεις σε εκπομπές

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το 2012, προκαλεί την κυβέρνηση σε μια ή περισσότερες τηλεμαχίες, καθώς επιθυμεί να πραγματοποιηθεί  debate όχι μόνο με τον πρωθυπουργό, αλλά και με όλους τους  πολιτικούς αρχηγούς. Δεν αποκλείουν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να γίνουν και δυο δημόσιες συζητήσεις αν συμφωνήσει η κυβέρνηση.

Στόχος της Κουμουνδούρου είναι να αναδείξει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να αποδομήσει την τρομολαγνική επιχειρηματολογία που, όπως υποστηρίζουν, επιθυμεί να περάσει η κυβέρνηση.

Κορυφαία στελέχη υπενθύμιζαν με νόημα την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τον Αλέξη Τσίπρα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Την ίδια ώρα επειδή ακριβώς οι εμφανίσεις των βουλευτών λόγω της προεκλογικής περιόδου είναι περιορισμένες, από τον ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά αίρουν το εμπάργκο που είχαν θέσει στον Άδωνι Γεωργιάδη και τα στελέχη θα βρίσκονται κανονικά στις εκπομπές μαζί του.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών