Δυσαρέσκεια από την Κουμουνδούρου για τον Στουρνάρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δυσαρέσκεια από την Κουμουνδούρου για τον Στουρνάρα

23:45 | 17/1/15
Δυσαρέσκεια από την Κουμουνδούρου για τον Στουρνάρα

Για άλλη μια φορά οι σχέσεις του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας με την Κουμουνδούρου κινούνται σε οριακό σημείο

Σε λόγους πολιτικής αξιοποίησης αποδίδουν κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, τη διαρροή από την πλευρά του Γιάννη Στουρνάρα ότι δυο Ελληνικές τράπεζες  ζήτησαν να ενταχθούν στον ELA.

«Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε μαθευτεί, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν» επισημαίνουν κορυφαίες πηγές της Κουμουνδούρου, που εκτός από τον κ. Στουρνάρα βάζουν στο κάδρο των διαρροών και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Με αυτή την κίνηση, όπως επισημαίνουν, επιχειρείται να προκληθεί μια τεχνητή αναστάτωση, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πρόσφατες ακόμα τις μνήμες από τις αναφορές του κ. Στουρνάρα για τις τράπεζες, αλλά και «τη ρευστότητα στην αγορά η οποία μειώνεται με ταχύ ρυθμό».

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της Κουμουνδούρου που βλέπουν ουσιαστικά μια προσπάθεια «ανταπόδοσης» από την πλευρά του κεντρικού τραπεζίτη προς τον πρωθυπουργό, για την τοποθέτησή του στην ΤτΕ, η ακόμα και μελλοντικές πολιτικές του βλέψεις.

Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει που θα οδηγηθούν οι σχέσεις του Γιάννη Στουρνάρα με την Κουμουνδούρου στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί στην εξουσία.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών