Ζητείται υποψήφια για το Επικρατείας της ΝΔ, μετά τη "θυσία" Λαζαρίδη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ζητείται υποψήφια για το Επικρατείας της ΝΔ, μετά τη "θυσία" Λαζαρίδη

14:06 | 12/1/15
Ζητείται υποψήφια για το Επικρατείας της ΝΔ, μετά τη "θυσία" Λαζαρίδη

“Ιφιγένεια” ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Δημήτρης Σταμάτης σε εκλόγιμη θέση, εκτός Παπασταύρου - Αναζητείται κι άλλο ένα πρόσωπο πέραν των κομματικών γραμμών της Ν.Δ για να κλείσει η λίστα, πέραν των Θεόδωρου Φορτσάκη και Βασίλη Οικονόμου, κατά προτίμηση γυναίκα

Μετά την ανακοίνωση του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο πέραν των γαλάζιων κομματικών γραμμών για να κλείσει κι η τελευταία εκκρεμότητα με τις λίστες.

Ο μόνος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που θα είναι τελικά υποψήφιος και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση είναι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος είχε μείνει εκτός στις τελευταίες εκλογές του 2012. Ο κ.Λαζαρίδης έγινε η “Ιφιγένεια” της υπόθεσης, προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση, καθώς εάν συμπεριλαμβανόταν δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Επικρατείας, το Μαξίμου θα ήταν ανοιχτό στην κατηγορία ότι “βολεύει” τους δικούς του ανθρώπους. Ο κ.Λαζαρίδης άλλωστε ήταν ήδη μία φορά υποψήφιος στο Επικρατείας και δεύτερη θα δημιουργούσε εντυπώσεις.

Για τον ίδιο λόγο εκτός μένει και ο έτερος σύμβουλος του κ.Σαμαρά Σταύρος Παπασταύρου.

Για να συμπληρωθούν οι τρεις με τέσσερις το πολύ εκλόγιμες θέσεις, αναζητείται μία υποψηφιότητα στα πρότυπα αυτής του επικεφαλής Θεόδωρου Φορτσάκη, κατά προτίμηση γένους θηλυκού, ενώ υποψήφιος πιθανόν στην τέταρτη θέση θα είναι ο Βασίλης Οικονόμου.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σήμερα και μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίζονται οι διεργασίες.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών