Επισκέψεις Ηρακλή Ρούπα σε δημόσιες υπηρεσίες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επισκέψεις Ηρακλή Ρούπα σε δημόσιες υπηρεσίες

12:44 | 17/1/15
Επισκέψεις Ηρακλή Ρούπα σε δημόσιες υπηρεσίες

"Η κρίση έχει απαξιώσει την Περιφερειακή και Δημοτική Διοίκηση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ενίσχυση με νέο προσωπικό, καταρτισμένο και με επιστημονική γνώση. Θεωρώ την αναδιάρθρωση των δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβεβλημένη

Χωρίς απολύσεις, το κράτος οφείλει να χαρτογραφήσει τη δημόσια περιουσία του, προκειμένου να την αξιοποιήσει, δίχως να κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα προς όφελος "ημετέρων". Με άλλα λόγια, έιναι προς όφελος των Δήμων να εκμεταλλευτούν κτίρια και δομές που τους ανήκουν, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσουν χρήματα γα κοινωνική στήριξη και οργάνωση".

Πρόκειται για τη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Ηρακλή Ρούπα, μετά την επίσκεψή του στα κτίρια και τις υπηρεσίες τής Περιφέρειας Αχαΐας, στο Δημαρχείο Πατρών και τις δημοτικές υπηρεσίες, σήμερα, 16-1-2015. Συζήτησε με υπαλλήλους της υπηρεσίας της Πολεοδομίας και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 6η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας και τα Δικαστήρια, στην οδό Γούναρη. "Το κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου έχει τη δική του ιστορία, αλλά και τα δικά του προβλήματα, και πρέπει επίσης να αναδιαμορφωθεί" συμπλήρωσε.

Αύριο, Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ο Ηρακλής Ρούπας θα συνεχίσει την περιοδεία του στο νομό, επισκεπτόμενος την έδρα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, και στη συνέχεια τις δυτικές συνοικίες των Πατρών. Το απόγευμα θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" με την ευκαιρία της αφίξεως της Φώφης Γεννηματά στην Πάτρα.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών