Κικίλιας: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία με τρομάζουν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κικίλιας: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία με τρομάζουν

13:58 | 17/1/15
Κικίλιας: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία με τρομάζουν

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί αφοπλισμού των αστυνομικών στις διαδηλώσεις, ασκεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών Β. Κικίλιας. "Δεν είναι άνθρωποι οι αστυνομικοί;" αναρωτιέται

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του σχετικά με την αστυνομία εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία", ο κ. Κικίλιας, τόνισε ότι "τρομάζει με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία", κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα περί αφοπλισμού.

"Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, όπου η ασφάλεια είναι άμεσα συνυφασμένη με την κοινωνική σταθερότητα και τη διεθνή εικόνα της χώρας, ο κ. Τσίπρας μίλησε για αφοπλισμό των αστυνομικών όταν περιφρουρούν τις διαδηλώσεις. Μπορεί κάποιος να σχολιάσει σοβαρά αυτές τις απόψεις ενός πολιτικού αρχηγού; Ή είναι ενσυνείδητα λαϊκιστής ή τραγικά ανεύθυνος. Μα ο ρόλος της αστυνομίας είναι αυτός της περιφρούρησης της τάξης. Εκτός εάν πάψουμε να μιλάμε για τάξη. Δηλαδή στέλνεις τους αστυνομικούς απέναντι στις μολότοφ, στα κοντάρια, στους σιδηρολοστούς, στις πέτρες, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας; Οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι, δεν ρισκάρουν τη ζωή τους, δεν πρέπει να επιστρέψουν στην οικογένειά τους"; αναρωτήθηκε ο υπουργός.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι οι αρνητικές δημοσκοπήσεις μπορεί να ανατραπούν και τόνισε ότι "για να πάμε μπροστά δεν χρειάζεται ούτε να φοβόμαστε, ούτε να τρέφουμε φρούδες ελπίδες, αλλά να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών