Κυνηγούν τις ψήφους των κυνηγών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κυνηγούν τις ψήφους των κυνηγών

18:29 | 15/1/15
Κυνηγούν τις ψήφους των κυνηγών

Συνάντηση Σαμαρά με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας, την οποία πρόσφατα είχε δεχθεί και ο Τσίπρας

Στο κυνήγι της ψήφου των κυνηγών έχουν επιδοθεί Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Κυνηγητικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με επικεφαλής τον πρόεδρό της Νίκο Παπαδόδημα, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

Σύμφωνα με το Μαξίμου κατά τη συνάντηση “επιβεβαιώθηκαν οι παραδοσιακά πάγιες θέσεις της Ν.Δ υπέρ της κυνηγητικής δραστηριότητας όπως αυτή λειτουργεί σήμερα, για το καλό της αειφορίας, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης.”

Εκπροσώπους των κυνηγών είχε δεχθεί πρόσφατα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να τους καθησυχάσει ότι δεν υπάρχει πρόθεση κατάργησης του κυνηγιού και ότι δημοσιεύματα που αναφερόταν σε σχετική πρόβλεψη στο πρόγραμμα της Κουμουνδούρου ήταν κακόβουλα.

Το άνοιγμα αυτό του ΣΥΡΙΖΑ σε μία ομάδα που παραδοσιακά είχε σχέσεις με το χώρο της κεντροδεξιάς φαίνεται πως θορύβησε το πρωθυπουργικό επιτελείο, το οποίο δίνει μάχη για την αύξηση της συσπείρωσης της Ν.Δ και σε αυτή καμία ψήφος δεν περισσεύει.

Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών δεν κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του όμως ψηφίζουν. Στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου είχε λάβει 1% πανελλαδικά (57.014 ψήφους), με τα μεγαλύτερα ποσοστά όπως είναι λογικό σε ορεινές περιοχές και στη Βόρεια Ελλάδα (το υψηλότερο στη Δράμα, όπου έλαβε 3,49%).

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών