Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας αρνείται ακόμη να συγχαρεί την ΕΛΑΣ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας αρνείται ακόμη να συγχαρεί την ΕΛΑΣ

20:36 | 4/1/15
Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας αρνείται ακόμη να συγχαρεί την ΕΛΑΣ

Για το θέμα της σύλληψης Ξηρού εγκαλεί η εκπρόσωπος της ΝΔ, τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τη σιωπή Τσίπρα απέναντι στο θέμα

Η Μαρία Σπυράκη εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για την έλλειψη συγχαρητηρίων προς την ελληνική αστυνομία, με αφορμή την επιτυχή σύλληψη του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ συνεχίζει το σκεπτικό της, διερωτώμενη αν η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στο γεγονός πως στελέχη του ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν.
"Ή μήπως γιατί στο επίσημο καταστατικό του προβλέπεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται από "αγωνιστές και αγωνίστριες από τον επαναστατικό και ελευθεριακό χώρο";", ανέφερε η κα Σπυράκη.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εστάλη από το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, που κατηγορεί την κυρία Σπυράκη για "ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού". Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση "η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο" και συμπληρώνουν πως "εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η ΝΔ την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;"


Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών