Νέο βίντεο: Ο Αντώνης Σαμαράς περιγράφει το όραμά του για την Ελλάδα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέο βίντεο: Ο Αντώνης Σαμαράς περιγράφει το όραμά του για την Ελλάδα

21:07 | 20/1/15

Νέο βίντεο: Ο Αντώνης Σαμαράς περιγράφει το όραμά του για την Ελλάδα
Ένα βίντεο με τίτλο "Το όραμά μου για την Ελλάδα" ανέβασε το βράδυ της Τρίτης στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αντώνης Σαμαράς

Στο βίντεο δεν βλέπουμε τον πρωθυπουργό αλλά τον ακούμε να περιγράφει το όραμά του πάνω σε μια αλληλουχία γραφικών σε γαλάζιο φόντο:

"Πιστεύω σ' εκείνο που μπορούμε να πετύχουμε ως έθνος. Εάν δούμε ότι ο κόσμος είναι το σπίτι μας. Ότι εμείς οι Έλληνες πρώτοι με τις αξίες μας ενώσαμε τον κόσμο. Ότι οι λύσεις είναι καλύτερες από τα δόγματα.

Πιστεύω σ' εκείνο που μπορούμε να πετύχουμε ως Έλληνες αν αφήσουμε πίσω μας το ψέμμα. Εάν βγάλουμε τα κόμματα έξω από την Παιδεία. Εάν συνδέσουμε τη γνώση με την αγορά και την παραγωγή. Εάν τολμήσουμε, εάν επιχειρήσουμε, εάν δώσουμε αξία στο προϊόν μας. Εάν πείσουμε τον κόσμο να επενδύσει στην πατρίδα μας. Εάν εμπνεύσουμε τη δημιουργικότητα των νέων.

Πιστεύω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όποιο στόχο θέσουμε εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Εάν αλλάξουμε το θυμό με την αποφασιστικότητα, τα εύκολα λόγια με το σχέδιο. Εάν σταθούμε δίπλα σε αυτούς που παράγουν. Εάν πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Πιστεύω ότι μπορούμε, μπορούμε να ζήσουμε στην Ελλάδα που έχουμε όλοι μέσα μας. Εάν αποφασίσουμε κοιτώντας κατάματα την αλήθεια, εάν αποφασίσουμε για το αύριο, για τη ζωή κάθε παιδιού που γεννιέται σε αυτή τη χώρα.

Το όραμά μου για την Ελλάδα

Αντώνης Σαμαράς"



Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών