Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη

09:41 | 9/1/15
Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη

Ο πρώην υπουργός μπορεί να μην κατεβαίνει στην Α Αθήνας, προλογίζει όμως την εκδήλωση του πρώην δημάρχου. Από την πλευρά της η Μαριέττα Γιαννάκου στην αντίστοιχη εκδήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου για τη Β' Αθηνών, ενώ ο Ευάγγελος Αντώναρος θα δώσει το παρόν σε ομιλία του Γιώργου Βλάχου στο υπόλοιπο Αττικής. Διαβάστε το ρεπορτάζ

Συμμαχίες όχι μόνο με έτερους υποψήφιους, αλλά και με στελέχη τα οποία δε συμμετέχουν μεν προσωπικά σε αυτές τις εκλογές, όμως είτε έχουν το δικό τους πολιτικό ακροατήριο είτε φέρουν πολιτικούς συμβολισμούς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον εσωκομματικό χάρτη της Νέας Δημοκρατίας, αναζητούν υποψήφιοι γαλάζιοι βουλευτές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στήριξη του πρώην υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου στον υποψήφιο βουλευτή Α' Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη. Ο κ.Παυλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος στην Α Αθηνών όπου εκλεγόταν επί σειρά ετών και να αφοσιωθεί στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 πρόκειται να προλογίσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κ.Κακλαμάνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 του μηνός στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Στην εκδήλωση επρόκειτο να μιλήσει και η πρώην ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία επίσης εκλεγόταν στην Α' Αθήνας. Ωστόσο η κ.Γιαννάκου ως πρώην επικεφαλής της γαλάζιας ομάδας στην Ευρωβουλή απεδέχθη την πρόσκληση του πρώην συναδέλφου της στις Βρυξέλλες Γιώργου Κουμουτσάκου και θα προλογίσει τη δική του κεντρική προεκλογική εκδήλωση για τη Β' Αθηνών την ίδια ώρα. Στη συνέχεια βέβαια θα δώσει το παρόν και στην εκδήλωση του κ.Κακλαμάνη.

Ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή και σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Ευάγγελος Αντώναρος, επίσης δεν απεδέχθη πρόταση να είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών, θα δώσει πάντως το παρόν σε εκδήλωση του Γιώργου Βλάχου στο υπόλοιπο Αττικής, αλλά πιθανότατα και στην κεντρική προεκλογική της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία τον προσκάλεσε προσωπικώς.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών