Ομιλία Θανάση Νταβλούρου στην Κάτω Αχαϊα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ομιλία Θανάση Νταβλούρου στην Κάτω Αχαϊα

20:29 | 20/1/15

Στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Κάτω Αχαΐα, θα μιλήσει την Τετάρτη 21 Γενάρη ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος

Ο κ. Νταβλούρος στη διάρκεια της ομιλίας του που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΣΕΡΜΠΟΥ στις 7.30 το απόγευμα, αναμένεται να αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής, θέτοντας ως πρόταγμα την ψήφος της ευθύνης και της αλήθειας, απέναντι στις κίβδηλες υποσχέσεις και τα θολό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα σε αδιέξοδα και περιπέτειες.

Ο κ. Νταβλούρος σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις το πρωί της Τρίτης, υπογράμμισε οτι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και υπεύθυνη Κυβέρνηση.

«Σταθερός πυλώνας για την οριστική έξοδο από την κρίση και την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, είναι η Νέα Δημοκρατία, που απέδειξε οτι κάτω από δύσκολες για τον τόπο συνθήκες, κατάφερε όχι μόνο να κλείσει το δρόμο προς τον γκρεμό, αλλά να την οδηγήσει σε πορεία ασφάλειας και να την καταστήσει ισότιμο και ισχυρό συνομιλητή των Ευρωπαϊκών της εταίρων»

Ο κ. Νταβλούρος πρόσθεσε οτι ο δρόμος της αναστροφής από την καταστροφή προς την ασφάλεια, δεν ήταν εύκολος. Χρειάστηκαν θυσίες από τον Ελληνικό λαό, οι οποίες ήδη πιάνουν τόπο και θα αποτελέσει ολέθριο σφάλμα η επιστροφή στο παρελθόν και τα ελλείμματα που μη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρουν.

Ο μόνος δρόμος είναι η πορεία προς την ανάπτυξη που μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται λέγοντας στους πολίτες την αλήθεια και μόνο την αλήθεια είπε ο κ. Νταβλούρος.
Αναφερόμενος στην κοινοβουλευτική του δράση και παρουσία, ανέφερε οτι στα δυόμισι τελευταία χρόνια ο ίδιος συγκρούστηκε πολλές φορές με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να μην υποστεί πλήγματα η Αχαΐα.

«Και καταφέραμε πολλά» είπε ο κ. Νταβλούρος, αναφερόμενος σε μία σειρά από ζητήματα που είχαν αίσια έκβαση όπως η παραμονής της έδρας του ΤΕΙ της Πάτρας, η μη κατάρηηση των σχολών του ΤΕΙ Αιγίου και της ΔΟΥ Αιγίου, η εξασφάλιση των πιστώσεων για την αποπληρωμή δόσεων των σεισμοπλήκτων της Αχαΐας.

«Βρέθηκα αρκετές φορές λίγο πριν την παραίτηση. Και εγώ δεν θα πρόδιδα ποτέ την παράταξή μου, ανεξαρτητοποιούμενος απλώς και μόνο για να διατηρήσω την βουλευτική μου έδρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταβλούρος

Την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο «Τέλης» του Αιγίου και την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ., η κεντρική πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Αχαΐας με την ΝΔ, Αθανάσιος Νταβλούρος. Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κώστας Μαρκόπουλος και μέλη του Δ.Σ.

Ο κ. Νταβλούρος αντάλλαξε απόψεις και ζήτησε να ενημερωθεί για τα όσα το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το κυνήγι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Νταβλούρος δήλωσε: «Είμαι εν ενεργεία κυνηγός και γνωρίζω το έργο που επιτελούν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις για την ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος και για την εγγυημένη αειφορική ανάπτυξη του θηραματικού πλούτου και γενικότερα της άγριας πανίδας.
«Οι κυνηγοί», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, «είναι ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας με παραδειγματικό εθελοντισμό και σοβαρή συμβολή στις προσπάθειες της πολιτείας σε δύσκολες περιστάσεις όπως η νόσος των πουλερικών,η πρόληψη της επαπειλούμενης λύσσας, αναδασώσεις καμένων περιοχών και άλλα»

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Είμαι αλληλέγγυος στον αγώνα, τις προσπάθειες των Κυνηγετικών Οργανώσεων και την φυσιολατρική κουλτούρα τους. Ήμουν και θα είμαι δίπλα στις κυνηγετικές οργανώσεις και τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων κυνηγών. Καταδικάζω απόλυτα εκείνες τις πολιτικές θέσεις που απροκάλυπτα προτίθενται να ευνουχίσουν ή και να καταργήσουν την κυνηγετική δραστηριότητα. Μια δραστηριότητα που είναι διεθνώς αποδεκτή, νόμιμη και συμβατή με το περιβάλλον και ασκείται με αρχές και νόμους.

Οι προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το κυνήγι, που προβλέπουν την ελαχιστοποίησή του ή και την κατάργησή του ακόμα, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και θα τις αντιπαλέψω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ελπίζω ο κυνηγός να καταλάβει ότι η ψήφος του σε αυτές τις εθνικές εκλογές είναι πολύ σημαντική και για το κυνήγι αλλά και για την Ελλάδα καθώς επίσης ότι υπάρχουν «συνιστώσες» του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν βάλει στο στόχαστρο την κυνηγετική δραστηριότητα με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την συνέχιση του κυνηγιού».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών