Παραιτήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος απο το ΠΑΣΟΚ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παραιτήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος απο το ΠΑΣΟΚ

18:00 | 7/1/15

Αγαπητοί σύντροφοι μετά από 40 ολόκληρα χρόνια και κάτω από συναισθηματική φόρτιση, έφτασε η μέρα ν’ αποχωριστώ έναν πολιτικό χώρο που υπηρέτησα πιστά και ανιδιοτελώς, στερώντας χρόνο από την οικογένειά μου, την δουλεία μου και τελικά την ίδια μου την ζωή

Ποτέ δεν ζήτησα και ποτέ δεν πήρα κάτι γι΄τον εαυτό μου ,είμαι και εγώ ένα από τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ πού πίστεψαν στα οράματα του Ανδρέα Παπανδρέου, πιστεύοντας στην αναγκαιότητα της ουσιαστικής αλλαγής για τον τόπο,θέλοντας ένα κόμμα-φορέα προώθησης μεταρρυθμίσεων σε όλη τη δημόσια σφαίρα Πίστεψα και ζυμώθηκα σ’ ένα κίνημα που το κοινωνικό του προφίλ βασιζόταν σε μια αληθινά ελεύθερη ιδεολογία και φυσιογνωμία. Με ελπίδες, όραμα, εθνική υπερηφάνεια, εθνική κυριαρχία, οικονομία, πρόνοια, παιδεία και κυρίως αξιοπρέπεια.

Σ΄όλη την διάρκεια αυτής της πορείας αρκετές φορές διαφοροποιήθηκα αλλά πάντα μέσα τις γραμμές του κινήματος,Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω σ’ ένα πολιτικό χώρο με σαφείς ιδεολογικές οριοθετήσεις, από την επικίνδυνη δεξιά της εξαθλίωσης και της παρακμής του Αντώνη Σαμαρά. Και αντί γι΄ αυτά που παλέψαμε τόσα χρόνια βρίσκομαι αντιμέτωπος μαζί με το σύνολο του Ελληνικού λαού με την συρρίκνωση των εισοδημάτων, την ανεργία, την καταστροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας, την κατάργηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, την διεύρυνση της ύφεσης στην αγορά, την κατάλυση του κοινωνικού κράτους.

Έγκαιρα διέκρινα τις αρνητικές αλλαγές στην φυσιογνωμία του κόμματος όμως ο πολιτικός μου συναισθηματισμός και οι προσδοκίες μου για επιστροφή στις αξίες που γαλουχηθήκαμε δεν με άφηναν να κάνω το επόμενο βήμα, ελπίζοντας ότι από μέσα πρέπει να παλέψουμε για ότι καλύτερο και ταυτόχρονα να μην χαρίσουμε το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή ηγεσία.

Δυστυχώς όμως βλέπω, πως ότι οραματίστηκα δεν υφίσταται πλέον, και παρότι δεν είναι στον χαρακτήρα μου να εγκαταλείπω, αν και δεν είμαι εγώ που εγκαταλείπω αλλά το ίδιο το κίνημα που εξακολουθεί να λέγεται ΠΑΣΟΚ καταχρηστικά, έχει εγκαταλείψει προ πολλού όχι μόνο τα οράματά μας αλλά τον ίδιο τον Ελληνικό λαό.

Αρνούμαι να συνεχίσω την πολιτική συγκατοίκηση σε έναν χώρο που εξελίχθηκε σε ουρά της δεξιάς ή αν θέλετε καλύτερα στην κουρελού της δεξιάς.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε πράξεις μη δημοκρατικές, μη ελεύθερες και μη έντιμες πολιτικά. Και μη πατριωτικές.Γι αυτούς του λόγους υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας και από μέλος του ΠΑΣΟΚ

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Ε.για την κοινή μας πορεία .

Νίκος Νικολόπουλος
Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών