ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα συστράτευσης από την Φώφη Γεννηματά στην Πάτρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα συστράτευσης από την Φώφη Γεννηματά στην Πάτρα

21:04 | 17/1/15
ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα συστράτευσης από την Φώφη Γεννηματά στην Πάτρα

«Η καρδιά του ΠΑΣΟΚ δεν κομματιάζεται, δεν τεμαχίζεται, ξέρει να αγωνίζεται και να ορθοποδεί για ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε η υποψήφια βουλευτής επικρατείας Κατερίνα Σολωμού προλογίζοντας τη Φώφη Γεννηματά στην αποψινή προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα

«Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι ίσως οι πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου και ο αγώνας μας έχει δύο στόχους» υπογράμμισε η κ. Σολωμού σημειώνοντας ότι: «Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι προδώσαμε τις αρχές μας συνεργαζόμενοι ως κυβερνητικοί εταίροι με την ΝΔ. Σε όλους αυτούς -απαντάμε με δυνατή φωνή ότι δεν θυσιάσαμε τίποτα στο βωμό μιας συγκυβέρνησης, απεναντίας σηκώσαμε ένα τεράστιο φορτίο, διακατεχόμενοι από πατριωτισμό με στόχο την επιστροφή στις καλύτερες ημέρες».

Από την πλευρά της η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η εκλογή του ΠΑΣΟΚ και η κατάκτηση της τρίτης θέσης το βράδυ των εκλογών. Για το λόγιο αυτό κάλεσε τους Αχαιούς, που επί σειρά ετών έχουν πορευτεί με το ΠΑΣΟΚ να συστρατευτούν και να αγωνιστούν για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.










Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών