10.000 μικροί καρναβαλιστές στην αφετηριά της Παρέλασης την Κυριακή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

10.000 μικροί καρναβαλιστές στην αφετηριά της Παρέλασης την Κυριακή

12:52 | 14/2/15
10.000 μικροί καρναβαλιστές στην αφετηριά της Παρέλασης την Κυριακή

Στην πλατεία Γηροκομείου χτυπάει σήμερα η καρδιά του Καρναβαλιού των Παιδιών Ακροβατικά, Θέατρο Μαριονέτας από την Ομάδα «Ανταμαπανταχού» και... face painting (ζωγραφική προσώπου) είναι μόνο μερικά από αυτά που θα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι


Την Κυριακή στην αφετηρία της Παρέλασης θα βρεθούν 10.000 μικροί καρναβαλιστές με συνοδούς, που παίρνοντας το έναυσμα της εκκίνησης στις 11.00 θα πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών θα ξεκινήσει από την πλατεία Ομονοίας και θα ακολουθήσει την πορεία: Γούναρη - Κορίνθου (κάτω μέρος πλ. Γεωργίου) - Κορίνθου, με κατάληξη και έξοδο από Ερμού και Αγ. Νικολάου. Θα συμμετάσχουν η Mπαντίνα του Δήμου Πατρέων, οι ξυλοπόδαροι της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos, η μασκότ του Καρναβαλιού των Παιδιών, ο Τζίτζικας, τα άρματα του Καρναβαλιού των Παιδιών και οι ομάδες συμμετοχής. Στην παρέλαση φέτος συμμετέχουν πέντε ομάδες εκτός Πατρών και συγκεκριμένα από το Αργος, τα Καλάβρυτα, τη Δύμη, την Κάτω Αχαΐα, το Νυδρί της Λευκάδας και τη Λαμία.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται στην πλατεία Γεωργίου Α΄ η φάση πλατείας «Ασπρο φίδι που σας έφαγε», μια φάση δράσης, θεάματος και δοκιμασιών, που απαιτεί από τα πληρώματα ταχύτητα, εγρήγορση, φαντασία, επιδεξιότητα και παρατηρητικότητα... Αργότερα, θα πραγματοποιηθεί η 3η Νυχτερινή Πλοήγηση του 50ού Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Χτυποκάρδια στα…». Οδηγίες για το παιχνίδι αυτό θα δοθούν σήμερα στις 16.00 από την ΕΡΑ Πάτρας. Exθές ανακοινώθηκαν και τα θέματα του Δημάρχου από την ΕΡΑ Πάτρας.

Αύριο θα γίνει το συναρπαστικό παιχνίδι για την εύρεση του 50ού Κρυμμένου Θησαυρού. Οι σχετικές οδηγίες θα δοθούν την στις 14.00 από την ΕΡΑ Πάτρας, ενώ η παράδοση σακούλας των πληρωμάτων θα γίνει από τις 19.00 έως τις 20.00 στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος).
Η αυλαία του 50ού Κρυμμένου Θησαυρού θα πέσει οριστικά την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην απονομή των βραβείων στην «Αίγλη» της Veso Mare, μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών