Αργολίδα: 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αργολίδα: 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

13:43 | 8/2/15
Αργολίδα: 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι αγώνες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου, Αγώνας Δρόμου 5χλμ και Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5χλμ. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία. Πέρα από τα αγωνίσματα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παράλληλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία με φόντο το Παλαμήδι, ένα από τα σημαντικότερα φρούρια βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι, το επιθαλάσσιο φρούριο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Nαυπλίου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης μέχρι τις 7 Μαρτίου αλλά και στο Κέντρο Εγγραφών (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου) την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπλιέων και το Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας. Η διαδρομή των αγώνων είναι πιστοποιημένη από τη Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων Δρόμων και Υπεραποστάσεων (AIMS).

Για περισσότερες πληροφορίες: w15/03/2015 – 15/03/2015
Περιοχή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Ναύπλιο

Ώρες – Παρατηρήσεις

Ημερομηνία: 15/03/2015. Περιοχή: Ναύπλιο – Πελοπόννησος. Τόπος: Σημ. Εκκιν.: Οδός Ανδρέα Συγγρού (μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων και Καποδίστρια). Σημ. Εκκιν. Αγώνα 5χλμ.: Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας-Μιαούλη (μπροστά στην Πλατεία Φιλελλήνων). Ωρ. Εν.: Μαραθώνιος Δρόμος: 09:00, Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 09:05, Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία: 08:30, Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 11:30, Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5χλμ: 12:00.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών