Εκδηλώσεις Καθαράς Δευτέρας στο Κατάκολο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εκδηλώσεις Καθαράς Δευτέρας στο Κατάκολο

22:52 | 21/2/15
Εκδηλώσεις Καθαράς Δευτέρας στο Κατάκολο

Συνεχίζοντας την παράδοση που διατηρεί το επίνειο του Πύργου στην τήρηση των εθίμων της Καθαράς Δευτέρας θα γιορτάσει και φέτος τα Κούλουμα στο λιμάνι Κατακόλου με σαρακοστιανά εδέσματα , τραγούδι, χορό και διαγωνισμό χαρταετού για τα παιδιά

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου προγραμμάτισε για το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, με ώρα έναρξης τις δώδεκα , σαρακοστιανό μπουφέ για όλους τους επισκέπτες του Κατακόλου και παράλληλα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για την διασκέδαση τους με χορευτικές επιδείξεις από τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων.

Την σκυτάλη της διασκέδασης ακολούθως θα πάρει η λαϊκή τοπική ορχήστρα του Μάκη Ρομποτή που θα μας ταξιδέψει μουσικά σε όλη την Ελλάδα.

Καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων θα εξελίσσεται μπροστά στον χερσαίο λιμενικό χώρο (έμπροσθεν των γραφείων του λιμενικού ταμείου) διαγωνισμός χαρταετού με δώρο έκπληξη για τον τυχερό νικητή .

Ο χώρος των εκδηλώσεων, θα είναι η κύρια λιμενική ζώνη στο Κατάκολο αφού λόγω των εκτελούμενων έργων ο χώρος της μαρίνας χρησιμεύει ως εργοτάξιο .

Πηγή: iliapress.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών