ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας: «Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας: «Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια»

15:09 | 15/2/15
ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας: «Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια»

Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συνεδρίαση της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας:

«Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συνεδρίαση της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου, η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής:

Το αμέσως προσεχές διάστημα, μετά την σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, προγραμματίζεται η διοργάνωση διευρυμένης σύσκεψης από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, στην οποία θα προσκληθούν όλα τα στελέχη της ΝΔ από το νομό, με αποκλειστικό θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την περαιτέρω πορεία της τοπικής οργάνωσης.

Σημειώνεται πως η σύσκεψη θα είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θελήσει να την παρακολουθήσει, ώστε να αποφευχθούν επιλεκτικές ερμηνείες που δημιουργούν μόνο εντυπώσεις και ρίχνουν νερό στον μύλο της άγονης εσωστρέφειας. Αντίθετα, κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια και την ολόπλευρη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, για κάθε ζήτημα που αφορά μία μεγάλη και δημοκρατική παράταξη όπως είναι η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία, και εντός αυτής η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, παραμένει αρραγής, αλλά και προσηλωμένη στις ανάγκες της χώρας και της πραγματικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας, Ιωάννης Μάκκας».

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών