Πάτρα: Την εκβίαζαν με φωτογραφίες στο διαδίκτυο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Την εκβίαζαν με φωτογραφίες στο διαδίκτυο

11:02 | 15/3/15
Πάτρα: Την εκβίαζαν με φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Είχαν στην κατοχή τους φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου μιας 43χρονης και την εκβίαζαν ότι θα της δημοσίευαν στο διαδίκτυο εάν δεν τους έδινε 500 ευρώ.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και μια 38χρονη, από την Πάτρα, που εδώ και καιρό εκβίαζαν μια 43χρονη. Οι πιέσεις το τελευταίο διάστημα ήταν ασφυκτικές προς την γυναίκα και την απειλούσαν ότι θα την εξέθεταν δημόσια δημοσιεύοντάς τες στο διαδίκτυο, μέσω ιστοσελίδας στο Facebook.

Απελπισμένη η 43χρονη, εμφανίστηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Παρών και ζήτησε βοήθεια. Δήλωσε ότι σε περίπτωση δημοσίευσης των φωτογραφιών θα καταστρεφόταν η ζωή της και θα διαπομπευόταν δημόσια, για φωτογραφίες που είχαν ληφθεί στις προσωπικές της στιγμές.

Χθες το μεσημέρι κλείστηκε ραντεβού στην Πάτρα και ο 39χρονος και η 38χρονη συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς να κρατούν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 500 ευρώ, που λίγη ώρα πριν τους είχε δώσει η 43χρονη, για να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να διαπιστώσουν εάν ο 39χρονος και η 38χρονη εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν εξιχνιαστεί.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της εκβίασης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών