Το πολύπαθο πλοίο “Βιτσέντζος Κορνάρος” υποδέχτηκε ο Δρίτσας στον Πειραιά | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Το πολύπαθο πλοίο “Βιτσέντζος Κορνάρος” υποδέχτηκε ο Δρίτσας στον Πειραιά

21:36 | 29/3/15
Το πολύπαθο πλοίο “Βιτσέντζος Κορνάρος” υποδέχτηκε ο Δρίτσας στον Πειραιά

Τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου "Βιτσέντζος Κορνάρος" συνεχάρη ο Θοδωρής Δρίτσας, μετά την περιπέτεια στην Κάσο

Το πλοίο "Βιτσέντζος Κορνάρος" κατά την άφιξη του στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι, επισκέφτηκε την Κυριακή (29/03) ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρής Δρίτσας.

Το πλοίο προσάραξε την προηγούμενη Τετάρτη σε αμμώδη περιοχή του λιμανιού της Κάσου με περισσότερους από 200 επιβάτες και η αποκόλληση του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο σημείο τις προηγούμενες μέρες. Τελικά, το πλοίο κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να φτάσει την Κυριακή στον Πειραιά.

Ο κ. Δρίτσας συνεχάρη τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και τα μέλη του πληρώματος για τις προσπάθειες τους να αντιμετωπιστεί με επιτυχία και με ασφάλεια για τους επιβάτες, το πρόβλημα που προέκυψε.

Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους επιβάτες του πλοίου, στις δημοτικές αρχές και τους κατοίκους της Κάσου και της Καρπάθου, στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στα στελέχη του λιμενικού για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση του συμβάντος.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών