Η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στον Μάρτιν Σουλτς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στον Μάρτιν Σουλτς

11:33 | 8/4/15
Η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στον Μάρτιν Σουλτς

Ποια η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στο κάλεσμα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς να μην παραβιάσει τη γραμμή της ΕΕ σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Δεν είναι απαραίτητες τέτοιου είδους νουθεσίες, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, σχετικά με τις δηλώσεις του Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος προειδοποίησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην σπάσει τη γραμμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Μόσχα.

Κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου τόνιζαν πως η Ελλάδα γνωρίζει το αυτονόητο για το πως πρέπει να πράττει κινούμενη εντός ευρωπαϊκού πλαισίου. "Είναι, όμως κυριαρχικό δικαίωμα μας η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική", διευκρίνιζαν.

Σχετικά με τις συζητήσεις που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, αποσαφηνίζουν, πως οι όποιες συμφωνίες θα γίνουν εντός του πλαισίου της Ε.Ε.

Όσον αφορά το σημερινό Euroworking Group τονίζουν πως το κλίμα είναι καλό ευελπιστώντας σε μια καλή διατύπωση που θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα για το Eurogroup της 24ης Φεβρουαρίου.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών