Μεγαλειώδης εμφάνιση της φιλορμονικής Λεχαινων στο Μεσολόγγι | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μεγαλειώδης εμφάνιση της φιλορμονικής Λεχαινων στο Μεσολόγγι

11:00 | 8/4/15

Εντυπωσιακή, ήταν και φέτος, η παρουσία της Φιλαρμονικής Λεχαινών καθώς έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις, λαμπρύνοντας με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν , το Σάββατο και την Κυριακή 04/05-04-2015, στην Ι. Π Μεσολογγίου, προς τιμήν των Ελεύθερων Πολιορκημένων Αγωνιστών

Η Φιλαρμονική Λεχαινών πάνοπλη με πλήρη σύνθεση μουσικών στη δύναμή της υπό την άψογη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Κων/νου Κοτσορώνη, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που είχαν σπεύσει να τιμήσουν με τη παρουσία τους τις εορτές.

Για πρώτη φορά φέτος έγινε η σταδιακή είσοδος όλων των Φιλαρμονικών από τη «Λεωφόρο των Φιλαρμονικών» πριν την βραδυνή πομπή. Η Φιλαρμονική Λεχαινών σε περίοπτη θέση καθήλωσε με την δυναμική είσοδο της όλους τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών το Σάββατο το βράδυ καθώς και τη Κυριακή, απέδωσε τα μουσικά κομμάτια –Κυρία των Αγγέλων -Santa Filomena- Mater Amabilis καθώς το δύσκολο και σπάνιο Θριαμβευτικό εμβατήριο, Corpus Domini και απέσπασαν δικαίως το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ξεχωριστή δε ήταν φέτος η παρουσία της Φιλαρμονικής Λεχαινών και λόγω της πρόσφατης αδελφοποίησης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τον Δήμο της Ι.Π Μεσολογγίου, καθώς ο πυροβολητής Γερ. Τζόρνας (Εκ Λεχαινών) ήταν ένας από τους Ήρωες της φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων που έπεσαν υπέρ Πατρίδος.

Θερμές ευχαριστίες, αξίζουν στην συνοδεία της Φιλαρμονικής, που αποτελείτο από το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλόμουσων Λεχαινών καθώς και στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, για την 2μερη παρουσία της Φιλαρμονικής μας στην Ι. Π του Μεσολογγίου.

Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν σαφώς στους μουσικούς της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που με αυταπάρνηση και κόπο εργάστηκαν πυρετωδώς και πάλι για την εξαιρετική απόδοση και εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που ως ένα σημαντικό πολιτιστικό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής μας, συμβάλλει διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.







Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών