Ναύπλιο: 2ο Mediterranean Yacht Show 2-6 Μαΐου 2015 | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ναύπλιο: 2ο Mediterranean Yacht Show 2-6 Μαΐου 2015

11:19 | 5/4/15
Ναύπλιο: 2ο Mediterranean Yacht Show 2-6 Μαΐου 2015

Με εκατοντάδες πολυτελή σκάφη θα γεμίσει και πάλι το λιμάνι του Ναυπλίου τον προσεχή Μάιο, κερδίζοντας μεγάλα οφέλη μακροχρόνια, αφού σταδιακά χτίζει το προφίλ ενός προορισμού για Yachting στην πρώτη πρωτεύουσα

Το Mediterranean Yacht Show ανακοινώθηκε ότι θα γίνει από τις 2 έως τις 6 Μαΐου 2015.

Ήδη οι διοργανωτές ξεκίνησαν προβάλλοντας την διοργάνωσή τους, να προβάλουν παράλληλα και το Ναύπλιο. Τονίζουν στην ιστοσελίδα τους προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες:

«Το Ναύπλιο είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδα, ένα αυθεντικό μέρος, πλούσιο σε πολιτισμό και με όμορφα τοπία που διατηρεί τη γοητεία του μέσα στους αιώνες. Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, από το 1823 έως 1834. Η μαγική ατμόσφαιρα και το μαγευτικό τοπίο, η ιστορική σημασία της πόλης του Ναυπλίου, το έχει μετατρέψει σε ένα υπέροχο μέρος για μόνιμη κατοικία και σε ένα μέρος που προσελκύει πολιτιστικά ταξιδιώτες όλο το χρόνο».

Το 1ο Mediterranean Yacht Show πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο τον Μάη του 2014, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Προσέλκυσε περισσότερους από 200 συμμετέχοντες, μεσίτες και εκπροσώπους του Τύπου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της GYA (Greek Yachting Association) είναι τώρα ακόμα πιο αποφασισμένα να διαμορφώνουν μια επίδειξη της άριστης ποιότητας και της επαυξημένου εμπορικού ενδιαφέροντος.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών