Πάτρα: Ένα καντήλι έκαψε δύο διαμερίσματα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Ένα καντήλι έκαψε δύο διαμερίσματα

10:25 | 9/4/15
Πάτρα: Ένα καντήλι έκαψε δύο διαμερίσματα

Ενα αναμμένο καντήλι στάθηκε αρκετό να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε δύο διαμερίσματα του 4ου και 5ου ορόφου αντίστοιχα, στην οδό Σταματίου Βουλγάρεως και Φραντζή, χθες το πρωί στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεπήδησε από διαμέρισμα 4ου ορόφου από ξεχασμένο καντήλι.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ

Εξαιτίας της έντασης της φωτιάς και των πυκνών καπνών κινδύνευσαν δύο αδέρφια, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι, και χρειάστηκε η έγκαιρη απομάκρυνσή τους από την Πυροσβεστική. Πυροσβέστες με μάσκες μπήκαν στο διαμέρισμα και γλύτωσαν τα αδέρφια, που έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και δεν παρουσιάζει πρόβλημα η υγεία τους, εκτός από το σοκ που έχουν υποστεί.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, μιας και οι φλόγες ξεπήδησαν με μανία. Πολλοί κάτοικοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί ακούγοντας τους θορύβους από τις εκρήξεις μέσα στο διαμέρισμα και έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και τους καπνούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα του 4ου ορόφου έχει καεί ολοσχερώς και παρουσιάζει ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ και στον 5ο όροφο έχει σημειωθεί μεγάλη καταστροφή.

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προσπαθεί να βρει στοιχεία σε σχέση με τα αίτια της πυρκαγιάς. Παρότι τα πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν έγκαιρα στο σημείο, οι φλόγες επεκτάθηκαν τάχιστα και προκάλεσαν καταστροφή.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών