Πάτρα: Παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου του Μιντιλογλίου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου του Μιντιλογλίου

20:53 | 8/4/15
Πάτρα: Παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου του Μιντιλογλίου

Παρέμβαση για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου του Μιντιλογλίου έκανε η «Νέα Πόλη» μετά από σχετική ενημέρωση του πρώτου συμβούλου της δημοτικής παράταξης στην Παραλία, Μάκη Κατσιγιάννη

Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Χριστόπουλος ενημερώθηκε από τον Μ. Κατσιγιάννη για το ιστορικό της υπόθεσης που χρονίζει και έχει καταστήσει εκτός λειτουργίας τα αποδυτήρια της αθλητικής εγκατάστασης.

Το πρόβλημα κρατάει από την εποχή που το Μιντιλόγλι ήταν κοινότητα. Μετά από εργασίες που έγιναν στην παρακείμενη πλαγιά, κατά περιόδους υποχωρούσαν τα χώματα με αποτέλεσμα να «θάβονται» μέσα στη λάσπη τμήματα του χώρου των αποδυτηρίων.

Ο Μ. Κατσιγιάννης επεσήμανε ότι το θέμα γνωρίζει η δημοτική αρχή, καθώς έχει γίνει επίσκεψη στο γήπεδο από τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη πριν από μερικούς μήνες.

Το μέλος της «Νέας Πόλης» κρίνει απαραίτητη την παρέμβαση συνεργείων του Δήμου Πατρέων για να καθαριστούν τα αποδυτήρια, καθώς στο γήπεδο διεξάγονται αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Σε δεύτερο χρόνο ζητάει να μεριμνήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων για την απομάκρυνση των χωμάτων που προκαλούν, κατ' επανάληψη, πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του αθλητικού χώρου.

Δείτε φωτογραφίες






Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών