Μαζικές συλλήψεις της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μαζικές συλλήψεις της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

16:25 | 25/5/15
mazikes-syllhpseis-ths-elas-sthn-peloponnhso

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πελοπόννησο, στο διάστημα 19-22 Μαΐου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών

Το τετραήμερο «σαφάρι» της Αστυνομίας επεκτάθηκε στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 914 άτομα, εκ των οποίων 667 ήταν Έλληνες και 247 αλλοδαποί, καθώς και σε 763 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 188 άτομα, από τα οποία 113  ήταν Έλληνες και 75 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 84 άτομα.

Πιο αναλυτικά, στη Λακωνία συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και συγκεκριμένα: Δύο  (εκ των οποίων ο ένας Ρομά) για καταδικαστικά έγγραφα και δύο για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Επιπλέον, στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου, από την ΕΛΑΣ βεβαιώθηκαν συνολικά: 464 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οκτώ παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τρεις παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και τρεις παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, ενώ κατασχέθηκαν: Δύο πιστόλια και τέσσερα κυνηγετικά όπλα, στην Αργολίδα, 238 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι αναπαραγωγής ήχου και εικόνας (CD’S & DVD’S), καθώς και προϊόντα παραεμπορίου (αγροτικά προϊόντα), στην Κορινθία και ποσότητα κάνναβης, βάρους 6,2 γραμμαρίων στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών