Στ. Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στ. Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή

13:25 | 28/5/15
st-theodwrakhs-tha-pshfisoyme-opoia-symfwnia-erthei-sth-voylh

Ο πρόεδρος του Ποταμιού δήλωσε πως όποια συμφωνία και να φέρει ο πρωθυπουργός στη Βουλή θα την ψηφίσει χωρίς παζάρια, γιατί η χώρα πεθαίνει

"Όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή από τον Τσίπρα θα την ψηφίσουμε χωρίς παζάρια, γιατί η χώρα χρειάζεται οξυγόνο" ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ΣΚΑΪ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού διευκρινίζει και μάλλον "τα γυρνάει" στο θέμα της νέας κυβέρνησης για την οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα "Θα στηρίζαμε μια κυβέρνηση λογικών προοδευτικών ανθρώπων, αλλά δεν θα μπαίναμε σε αυτή" αναφέρει.

Μετά τη συμφωνία το χάος

"Ψηφίζουμε τη συμφωνία, αλλά από ‘κει και πέρα μας χωρίζει χάος από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλοθι για όσα κάνουν στην Υγεία και την Παιδεία" ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης και εξέφρασε φόβους ότι η καθυστέρηση επίτευξης συμφωνίας "είναι για εσωτερική κατανάλωση για να φτάσουμε στο αμήν να έρθει η συμφωνία το βράδυ στην Βουλή και την επομένη να ψηφιστεί χωρίς να ξέρουμε τι ψηφίζουμε".

Ο κ. Θεοδωράκης πάντως εξηγεί πως μια συμφωνία θα ήταν δύσκολη έτσι κι αλλιώς, είτε πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας, είτε όχι. "Η κυβέρνηση έχω την αίσθηση θα έπαιρνε μια πολύ καλύτερη συμφωνία το Μάρτιο ο χρόνος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην πολιτική, δείτε τον τουρισμό" παρατήρησε.

Η Τρόικα της δραχμής

Απαντώντας στην κριτική που έχει ασκηθεί ενάντια στο κόμμα του για την πολιτική του θέση σημείωσε πως ο πρωθυπουργός δεν έχει πει ποτέ ότι Το Ποτάμι είναι η τρόικα εσωτερικού, αλλά ο ίδιος πρόσθεσε με νόημα ότι στη χώρα «υπάρχει η τρόικα της δραχμής».

Πηγή: Skai

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών