Συλλήψεις για την άγρια ληστεία σε βενζινάδικο της Εύβοιας (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συλλήψεις για την άγρια ληστεία σε βενζινάδικο της Εύβοιας (video)

12:37 | 28/5/15
sullipseis-gia-tin-agria-listeia-se-venzinadiko-tis-euvoias

Οι δράστες είχαν πετάξει χλωρίνη στον ιδιοκτήτη

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε τελικά η Ασφάλεια Χαλκίδας, για την άγρια ληστεία που σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ, σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στον οικισμό Λοφίσκο Αυλωναρίου. Οι δύο  νεαροί, ηλικίας 33 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αρνούνται τα πάντα, οδηγήθηκαν σήμερα στον Ανακριτή Χαλκίδας, ενώ η αστυνομία αναζητά τους δύο συνεργούς τους.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, στο Λοφίσκο Αυλωναρίου, όταν οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν στο βενζινάδικο του χωριού και ακινητοποίησαν τον 24χρονο Σταύρο Καγκέλη, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, ενώ του έριξαν και χλωρίνη στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια της μητέρας του!

Σε κατάσταση σοκ η 61χρονη, Ελένη Καζάκου, εκλιπαρούσε τους αδίστακτους ληστές να μην κάνουν κακό στον γιο της και άμεσα άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και τους έδωσε ότι υπήρχε μέσα, περίπου 35.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες.

Σημαντικά στοιχεία για την αστυνομία θεωρούνται το καπέλο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ένας ασύρματος, το γκλοπ που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και φυσικά το ΙΧ, μιας και υπήρχε κατάθεση-μάρτυρα, ο οποίος είχε συγκρατήσει τα τελευταία ψηφία της πινακίδας.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών