Καταστηματάρχες Ηφαίστου: Τέσσερις απηλλάγησαν, έξι πήραν αναβολή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καταστηματάρχες Ηφαίστου: Τέσσερις απηλλάγησαν, έξι πήραν αναβολή

11:51 | 3/6/15
katasthmatarxes-hfaistou-tesseris-aphllaghsan-eksi-phran-anabolh

Στην απαλλαγή των τεσσάρων από τους δέκα καταστηματάρχες που είχαν συλληφθεί για κατάληψη δημοσίου χώρου εξαιτίας της χρήσης τραπεζοκαθισμάτων προχώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών

Οι υπόλοιποι έξι καταστηματάρχες πήραν αναβολή προκειμένου να προσέλθουν στο ακροατήριο οι αρμόδιοι υπάλληλοι και να καταθέσουν, μιας και κατηγορούνται για ηχορύπανση.

Χθες, οι μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση των καταστηματαρχών δεν προσήλθαν και το δικαστήριο εκ των πραγμάτων οδηγήθηκε στην αναβολή της υπόθεσης για την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Μετά την εξέλιξη αυτή, δηλαδή της αθώωσης των καταστηματαρχών, τα όπλα που έχει πλέον η έννομη τάξη δεν είναι πολύ ελαστικά.

Κάτι που είναι γνωστό σε αυτές τις περιπτώσεις. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η άδεια χρήσης που είχαν οι καταστηματάρχες από τον Δήμο και με την οποία έχουν μισθώσει κοινόχρηστο χώρο, κάλυπτε τα σημεία που εντοπίστηκαν να έχουν καταλάβει.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταστηματάρχες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο μετά από έφοδο της Αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής στον πεζόδρομο της Ηφαίστου. Είχε προηγηθεί εισαγγελική παραγγελία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πάτρας προς την Αστυνομική Διεύθυνση όπου ζητούσε το φαινόμενο της ηχορύπανσης φέτος το καλοκαίρι να περιοριστεί, όπως επίσης και η κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο κέντρο.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών