O Αλέκος Παπαδόπουλος ιδρύει δικό του κόμμα (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

O Αλέκος Παπαδόπουλος ιδρύει δικό του κόμμα (video)

18:35 | 21/6/15
o-alekos-papadopoylos-idruei-diko-toy-komma

Στη δημιουργία κόμματος προχωρά ο Αλέκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Ηράκλειο της Κρήτης

Στην ίδρυση νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου προχωρά ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Αλέκος Παπαδόπουλος.

Η εξαγγελία έγινε από τον ίδιο σε ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στην ίδρυση ενός νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου θα προχωρήσει, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Αλέκος Παπαδόπουλος.



Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι η σχετική πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο, με πρωταγωνιστές "τη νεώτερη γενιά και τη συνεπικουρία κάποιων παλαιότερων".

Σε ό,τι αφορά τον ιδεολογικό προσανατολισμό του νέου κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι "απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης".

"ε χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν", τόνισε και κατέληξε:

"Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γνωστοποιηθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών