Δένδιας υπέρ της παραμονής Μεϊμαράκη στην ηγεσία μέχρι το 2016 | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δένδιας υπέρ της παραμονής Μεϊμαράκη στην ηγεσία μέχρι το 2016

12:34 | 21/7/15
dendias-yper-ths-paramonhs-meimarakh-sthn-hgesia-mexri-to-2016

Ο βουλευτής Β' Αθηνών, τον οποίο χθες ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε στο διευρυμένο πολιτικό συμβούλιο, σε δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της πρότασης Μεϊμαράκη που θα συζητηθεί στην πολιτική επιτροπή την Παρασκευή

Υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μέχρι το τακτικό συνέδριο του 2016, πρόταση που περιέγραψε ο πρόεδρος της Ν.Δ στη συνέντευξη του χθες στην ΕΡΤ και η οποία θα συζητηθεί στην πολιτική επιτροπή του κόμματος την Παρασκευή, τάχθηκε ο Νίκος Δένδιας.

Ο βουλευτής Β' Αθηνών, τον οποίο χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ κάλεσε στο διευρυμένο πολιτικό συμβούλιο σε μία κίνηση με εσωκομματικό ενδιαφέρον εν όψει της συζήτησης για την επόμενη ημέρα, δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ότι: “Η περίπτωση του κ. Μειμαράκη είναι ιδανική για την ανάπτυξη εσωτερικού διαλόγου, ώστε στη συνέχεια να συζητήσουμε για πρόσωπα”. 

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Δεν με " χαλάει" η παραμονή του κ. Μείμαράκη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είχε υπολογισθεί. Έχει ηρεμήσει η ΝΔ”. 

Ο κ.Δένδιας πάντως ερωτηθείς για την άποψη Μεϊμαράκη πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εκλογής προέδρου και ο επόμενος αρχηγός να αναδειχθεί απο ένα ευρύ συνέδριο, είπε: “Εξακολουθώ να είμαι υπέρ της εκλογής από ευρύ σώμα, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα”. 

Ο βουλευτής Β' Αθηνών, που ενδέχεται να αξιοποιηθεί απο τον κ.Μεϊμαράκη όσο ο δεύτερος παραμένει στην ηγεσία, αναμένεται να επαναλάβει τις θέσεις του αυτές την Παρασκευή στην πολιτική επιτροπή. Άλλοι επίδοξο διάδοχοι αντίθετα δεν ενθουσιάζονται με το δίλημμα που θέτει ο κΜεϊμαράκης (παράταση της εντολής στο πρόσωπο του μέχρι το τακτικό συνέδριο ή εσωκομματικές εκλογές εδώ και τώρα), όπως για παράδειγμα η Ντόρα Μπακογιάννη. Ενώ και οι Κυριάκος Μητσοτάκης- Μάκης Βορίδης έχουν ενστάσεις.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών