Δυο συλλήψεις για κλοπή ταχύπλοου στο Ναύπλιο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δυο συλλήψεις για κλοπή ταχύπλοου στο Ναύπλιο

09:42 | 21/7/15
dyo-syllhpseis-gia-kloph-taxyploou-sto-nayplio

Οι δράστες ηλικίας 38 και 42 χρόνων είδαν το ιδιωτικό ταχύπλοο δεμένο στη θέση Λιθοριπή, μπήκαν μέσα, έβαλαν μπροστά τις μηχανές και εξαφανίστηκαν

Βρήκαν δεμένο ένα σκάφος έξω από το λιμάνι του Ναυπλίου και είπαν να εκμεταλλευτούν την απουσία των ιδιοκτητών του, δυο Έλληνες που το έκλεψαν και άρχισαν τις θαλάσσιες βόλτες! Ωστόσο, δεν πήγαν μακριά αφού εντοπίστηκαν λίγο αργότερα.

Οι δράστες ηλικίας 38 και 42 χρόνων είδαν το ιδιωτικό ταχύπλοο δεμένο στη θέση Λιθοριπή, μπήκαν μέσα, έβαλαν μπροστά τις μηχανές και εξαφανίστηκαν. Όμως, οι ιδιοκτήτες που είδαν το σκάφος να απομακρύνεται, κινητοποίησαν αμέσως τις τοπικές αρχές και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες από περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Το κλεμμένο ταχύπλοο εντοπίστηκε θαλάσσια περιοχή Νεράκι μεταξύ των όρμων της Αρβανιτιάς και του Καραθώνα, ακινητοποιήθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δυο Έλληνες δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικές κυρώσεις για παραβάσεις όσον αφορά τον χειρισμό πλεουμένου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών