Διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

12:58 | 7/8/15
diakopes-revmatos-apo-tin-kakokeria-sti-thessaloniki

Επί ποδός τα συνεργεία της ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης εξαιτίας της χθεσινής καταιγίδας και τα προβλήματα αναμένονται να έχουν αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι.

Η κατά διαστήματα έντονη νεροποντή, που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, προκάλεσε ζημιές σε επίγεια δίκτυα ηλεκτροδότησης, με συνέπεια να υπάρξουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές, όπως η Περαία, το Πλαγιάρι, ο Τρίλοφος, η Επανομή, η Αγία Τριάδα και η Ραιδεστός.

Τα προβλήματα αποκαθίστανται σταδιακά, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται από χθες το βράδυ επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν τα προβλήματα, όπου αυτά παρατηρούνται.

Η βροχόπτωση ξεκίνησε αργά το απόγευμα, με αστραπές και βροντές και συνεχίστηκε με διαλείμματα έως τα μεσάνυχτα.

Από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν προκλήθηκαν πτώσεις κλαδιών και δένδρων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε αρκετές κλήσεις για κοπές δένδρων και επενέβη σε 22 περιπτώσεις, κυρίως σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Από τις πτώσεις κλαδιών αναφέρθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, περιπτώσεις πάντως που ήταν μεμονωμένες. Ο αέρας σήκωσε και πινακίδες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και σ' αυτή την περίπτωση η επέμβαση των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών