Διάψευση Μαξίμου για υποτιθέμενη συνέντευξη Τσίπρα στη Neues Deutschland | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Διάψευση Μαξίμου για υποτιθέμενη συνέντευξη Τσίπρα στη Neues Deutschland

18:31 | 6/8/15
diapseysh-maksimoy-gia-thn-ypotithemenh-synenteyksh-toy-prwthypoyrgou-sth-germanikh-neues-deutschland

Η κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει με σχετική ανακοίνωσή της τη υποτιθέμενη συνέντευξη που φέρεται να έδωσε o Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη γερμανική εφημερίδα Neues Deutschland - Πρόκειται για αναδημοσίευση

Διαψεύδεται από το Μέγαρο Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Neues Deutschland.

H γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε την Πέμπτη, 30 Ιουλίου, μια συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού, ισχυριζόμενη ότι είχε παραχωρηθεί σε δημοσιογράφο της, ωστόσο στην πραγματικότητα επρόκειτο για απλή αναδημοσίευση της συνέντευξης που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον "105.5 στο Κόκκινο".

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της κυβέρνησης τονίζεται ότι : "ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη στην εφημερίδα Neues Deutschland. Η γερμανική εφημερίδα απλώς αναδημοσιεύει τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ρ/Σ «105.5 στο Κόκκινο», την περασμένη Πέμπτη 30.7.2015.  Ήδη υπάρχει σχετική επανόρθωση στην ελληνική ιστοσελίδα της Deutsche Welle που δημοσίευσε πρώτη την σχετική είδηση".

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών