Εκλογές 2015: Συγκρατημένη αντίδραση στη ΝΔ για τα πρώτα exit poll | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εκλογές 2015: Συγκρατημένη αντίδραση στη ΝΔ για τα πρώτα exit poll

20:00 | 20/9/15
ekloges-2015-sygkrathmenh-antidrash-sth-nd-gia-ta-prwta-exit-poll

Στην αποχή και την άρνηση των ψηφοφόρων να απαντήσουν εστιάζει η Συγγρού κάνοντας ταυτόχρονα έναν απολογισμό της προεκλογικής περιόδου

Συγκρατημένη αντίδραση στη Νέα Δημοκρατία για τα πρώτα exit poll. Στην αποχή και την άρνηση των ψηφοφόρων να απαντήσουν εστιάζει η Συγγρού κάνοντας ταυτόχρονα έναν απολογισμό της προεκλογικής περιόδου.

Γαλάζιες πηγές σημείωναν ότι τα exit poll δεν αποτελούν ασφαλή βάση για συμπεράσματα και πως υπήρξε μεγάλη άρνηση των ψηφοφόρων να απαντήσουν στις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Επισήμαιναν επίσης την πολύ μεγάλη αποχή.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι: “Μέσα σε ελάχιστο διάστημα η ΝΔ έκανε την αναμέτρηση ντέρμπυ. Διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε εκλογικό περίπατο. Διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι θα μας τελειώσουν στις 20 Σεπτέμβρη. Αποδείχτηκε ότι η ΝΔ είναι ο βασικός εγγυητής της ομαλής πορείας της χώρας”.

Ανέφεραν επίσης ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ επέβαλε την ατζέντα της συζήτησης και τη συνεννόηση πολιτικών δυνάμεων. Η ΝΔ υπερείχε σε επιχειρήματα, οργάνωση και συνολική εικόνα. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να λασπώσει και να δηλητηριάσει ρίχνοντας το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών