LIVE η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

LIVE η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

10:28 | 23/9/15
live-h-orkwmosia-ths-neas-kybernhshs

Ορκίζεται σήμερα η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Την αποτελούν 46 άτομα, τρια περισσότερα από την προηγούμενη κυβέρνηση - Επτά οι γυναίκες, δέκα οι εξωκοινοβουλευτικοί, δώδεκα οι υφυπουργοί - Πελεγρίνης: Έμαθα ότι γίνομαι υπουργός βλέποντας ποδόσφαιρο

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο, μισή ώρα πριν την τελετή ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο υπουργός Υγείας κ. Ξανθός.

Ο νέος υπουργός Υγείας στις δηλώσεις του είπε ότι χρειάζεται παρέμβαση ηθικοποίησης και παθογενειών του συστήματος που τις ξέρουν οι πολίτες.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης αποκάλυψε ότι έμαθε ότι γίνεται υπουργός την ώρα που έβλεπε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης επιχείρησε να καθησυχάσει τους πολίτες για τους πλειστηριασμούς λέγοντας ότι το ΥΠΟΙΚ θα κινηθεί με όριο το ρεαλισμό και την ευαισθησία. «Ο λογαριασμός είναι δεδομένος αλλά δεν θέλουμε να αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξιάδης.

Μετά την ορκωμοσία θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρίαση του διευρυμένου υπουργικού συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών