Αθλιότητες Χρυσαυγιτών στη Βουλή για το προσφυγικό - Τους απέβαλαν από την αίθουσα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αθλιότητες Χρυσαυγιτών στη Βουλή για το προσφυγικό - Τους απέβαλαν από την αίθουσα

13:58 | 17/2/16
athliothtes-xrysaygitwn-sth-voylh-gia-to-prosfygiko-toys-apevalan-apo-thn-aithoysa

Φώναζαν «προδότες» τους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων, έβριζαν τους πρόσφυγες και βιντεοσκοπούσαν παράνομα

Νέα προκλητικά επεισόδια δημιούργησαν στη Βουλή οι χρυσαυγίτες Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Κούζηλος κατά τη διάρκεια  κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης στην κοινοβουλευτική επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα με αποτέλεσμα να αποβληθούν.

Τα σκηνοθετημένα από τη Χρυσή Αυγή επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Πάνου Καμμένου  για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Μεταναστευτικό ζήτημα , την αντιμετώπιση της Προσφυγικής κρίσης, καθώς και για την επίμαχη εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Οι χρυσαυγίτες αποκάλεσαν «προδότες» τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση. Ταυτόχρονα εξαπέλυσαν υβριστική επίθεση κατά των προσφύγων και των μεταναστών ενώ κατέγραψαν παράνομα  και τμήματα της συνεδρίασης.

Οι πρωτοφανείς αθλιότητες προκάλεσαν την αντίδραση του Προέδρου της Βουλής και του συνόλου των κομμάτων της Βουλής που ζήτησαν την αποχώρησή τους. Εκείνοι, όμως, δεν συμφώνησαν και συνέχισαν να προκαλούν.

Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί ο φρούραρχος της Βουλής ο οποίος τους ενημέρωσε ότι όφειλαν να αποχωρήσουν με βάση το άρθρο 81 που επιβάλλει «προσωρινό αποκλεισμό» από συνεδριάσεις στους βουλευτές που συνεχίζουν «ανάρμοστη και ανεπίτρεπτη» συμπεριφορά. Κατόπιν αυτών οι χρυσαυγίτες αποχώρησαν καθώς το άρθρο προβλέπει ακόμη και την απομάκρυνση των βουλευτών που υποπίπτουν σε παραπτώματα.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών