Εντόπισαν στη θάλασσα δέματα με 78 κιλά κάνναβη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εντόπισαν στη θάλασσα δέματα με 78 κιλά κάνναβη

16:02 | 11/4/16
entopisan-sti-thalassa-demata-me-78-kila-kannavi

Τα ναρκωτικά περισυνέλεξε το Λιμενικό Σώμα - Δείτε τις φωτογραφίες

Έναν μαύρο σάκο, ο οποίος περιείχε 16 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, εντόπισε και περισυνέλεξε σκάφος του Λιμενικού Σώματος πρωινές ώρες της 9ης Απριλίου σε θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας. Λίγη ώρα αργότερα εντόπισε δύο μεμονωμένα δέματα, τα οποία επίσης περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 48 κιλών και 265 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, μεσημέρι της 8ης Απριλίου, από την αρμόδια Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ιονίου, ότι φουσκωτό σκάφος μεγάλης ιπποδύναμης αποπειράθηκε να προσεγγίσει τις ιταλικές ακτές για να εκφορτώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και αφού έγινε αντιληπτό από τις Αρχές της γειτονικής χώρας κατευθύνεται ήδη προς Κέρκυρα ή Αλβανία.

Άμεσα απέπλευσαν περιπολικά σκάφη Λιμενικών Αρχών Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό του σκάφους, ενώ πραγματοποιήθηκαν συγχρόνως και έρευνες από χερσαία μέσα.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, άλλο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε βόρεια της νήσου Οθωνών τέσσερα επιπλέον δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 30 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που ανέρχεται συνολικά στα 78 κιλά και 465 γραμμάρια, ενώ επίσης αναζητούνται δύο αλλοδαποί που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών