Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η WESTIA - Χιλιάδες Πατρινοί πέρασαν τις πύλες της έκθεσης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η WESTIA - Χιλιάδες Πατρινοί πέρασαν τις πύλες της έκθεσης

21:16 | 11/4/16
me-epityxia-oloklhrw8hke-h-westia-xiliades-patrinoi-perasan-tis-pyles-ths-ektheshs

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η προσέλευση στις εκδηλώσεις της τριήμερης κλαδικής έκθεσης WESTIA 2016 που ολοκληρώθηκε απόψε

Ο στόχος τους, να φέρουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του σταδίου πάνω από 15.000 άτομα, επιτεύχθηκε και με το παραπάνω. Η πλειοψηφία των επισκεπτών, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αποχωρούσε με μεγάλη ικανοποίηση από τις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου όπου στήθηκαν 161 περίπτερα. Επαγγελματίες και επιχειρηματίες, στελέχη και συνεργάτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με προτάσεις παραδοσιακές αλλά και επιχειρηματικές ιδέες από το μέλλον.

η WESTIA εστιάζει σε κλάδους με ιδιαίτερο εξαγωγικό ενδιαφέρον, όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός ενώ οι επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο με προτάσεις για γεύματα, γλυκά, αρτοσκευάσματα και ποτά που με μεράκι επιμελούνται τοπικές βιομηχανίες και επιχειρήσεις.

Στη φετινή WESTIA, ιδιαίτερη θέση κατείχε η καινοτομία με τις ειδικές τεχνολογικές εφαρμογές σε επίπεδο ασφάλειας, οργάνωσης των μεταφορών και διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Tην Έκθεση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών