Νέα προθεσμία για τα κενά στο Πόθεν Έσχες ζητά ο Ψυχάρης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέα προθεσμία για τα κενά στο Πόθεν Έσχες ζητά ο Ψυχάρης

22:54 | 11/4/16
nea-prothesmia-gia-ta-kena-sto-pothen-esxes-zhta-o-psyxarhs

Ζήτησε άλλη μια εβδομάδα για να προσκομίσει τα ελλιπή στοιχεία των δηλώσεών του - Η ΝΔ ζητά διερεύνηση των καταγγελιών των Νέων για το Πόθεν Έσχες Τσίπρα

Νέα προθεσμία από την επιτροπή Πόθεν Έσχες ζήτησε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης αφού δεν κατόρθωσε να προσκομίσει τα χαμένα παραστατικά που του ζητήθηκαν από τη Βουλή. Την ίδια ώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης της ΝΔ ζήτησε να διερευνηθούν οι καταγγελίες των Νέων για το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προθεσμία των 15 ημερών που είχε δοθεί στον Σταύρο Ψυχάρη από την επιτροπή εξέπνευσε χωρίς αποτέλεσμα και ο εκδότης ζήτησε περισσότερο  χρόνο για να προσκομίσει τη σωρεία παραστατικών που λείπουν από τις δηλώσεις του. Κατόπιν αυτών ή επιτροπή φέρεται να παρέσχε παράταση μίας εβδομάδας στον κ.Ψυχάρη.

Από την πλευρά της πάντως η ΝΔ μετέφερε στην επιτροπή τις καταγγελίες της εφημερίδας «Τα Νέα» για τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού. Το θέμα ανέδειξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος επικαλέστηκε το δημοσίευμα των Νέων και ζήτησε να διερευνηθεί. Υπενθυμίζεται ότι το δημοσίευμα άφηνε σκιές αναφορικά με την έγκαιρη μεταβίβαση μετοχών αξίας 33.000 ευρώ. Από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου έχει εξηγήσει ότι η μεταβίβαση έχει δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες του 2009 που κατατέθηκε στη Βουλή στις 14 Ιανουαρίου του 2010. Κατά πληροφορίες οι ορκωτοί λογιστές που μετέχουν στην επιτροπή υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη δήλωση περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών