Συμβουλές ψησίματος για πιο ζουμερό κρέας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συμβουλές ψησίματος για πιο ζουμερό κρέας

12:39 | 25/4/16
simvoules-psifismatos-gia-pio-zoumero-kreas

Χρήσιμα tips

Τι μπορείτε να κάνετε για να ψήσετε το κρέας και να μείνει μαλακό και ζουμερό;

  • Δεν αλατίζουμε ποτέ το κρέας πριν από το ψήσιμο, καθώς το αλάτι μαζεύει τους χυμούς και στεγνώνει το ψητό.
  • Ρίξε αλάτι λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ψησίματος.
  • Ομοίως με τα μυρωδικά και μπαχαρικά, πασπάλισε το κρέας λίγο πριν από το τέλος του ψησίματος.
  • Ομοίως με τα μυρωδικά και μπαχαρικά, πασπάλισε το κρέας λίγο πριν το βγάλεις από τη σχάρα για να μην πικρίζει.
Πηγή: neadiatrofis.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών