Το αντίο του Καραμανλή στον Γιάννη Αγγέλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Το αντίο του Καραμανλή στον Γιάννη Αγγέλου

16:54 | 11/4/16

Ο πρώην πρωθυπουργός εκφώνησε τον επικήδειο στη μνήμη του επιστήθιου φίλου και στενού συνεργάτη του

Πλήθος φίλων, συγγενών και στελεχών της ΝΔ βρέθηκε στον Άγιο Διονύσιο για να συλλυπηθεί  τη σύζυγό του Αλεξάνδρα και τα παιδιά του Άγγελο και Δημήτρη. Τα συλλυπητήριά δεχόταν και ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγο του Νατάσα, καθώς ο εκλιπών ήταν ο πιο στενός συνεργάτης και επιστήθιος φίλος του πρώην πρωθυπουργού.

Το ύστατο χαίρε  είπαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,  οι Ευάγγελος Αντώναρος και Γιάννης Ανδριανός (στενοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Αγγέλου), ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσακος (ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίαζε στις ΗΠΑ), οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, η Μαριέττα Γιαννακου,  σύσσωμη σχεδόν η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και πλήθος κομματικών στελεχών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ήρθε και άναψε ένα κερί.
"Σε ευχαριστούμε φίλε" ξεκίνησε τον επικήδειο ο Κώστας Καραμανλής ενθυμούμενος ότι με τον Γιάννη Αγγέλου πορεύτηκαν μαζί 35 χρόνια σε χαρές και λύπες.

"Ήσουν πάντα εκεί σεμνά και διακριτικά αλλά με πίστη και αφοσίωση. Θα μας λείψεις φίλε, θα μου λείψει πολύ για την αγάπη σου, το γέλιο και τις κουβέντες μας, το πάθος για τους αγώνες μας", συνέχισε ο κ.Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην υπόθεση Βατοπεδίου για την οποία κατηγορήθηκε και δικαιώθηκε ο Γιάννης Αγγέλου.

"Φίλε σε χαιρετώ με αισθήματα θαυμασμού για τη δύναμη της ψυχής σου. Στάθηκες όρθιος απέναντι στο ψέμα και τη συκοφαντία. Δε λύγισες απέναντι στην κατάφωρη και μεθοδευμένη αδικία σε βάρος σου. Πάλεψες παλικαρίσια και δικαιώθηκες. Γιατί ήσουν φως και στο τέλος το φως νικά το σκοτάδι" είπε ο κ.Καραμανλής καταλήγοντας:

"Είμαστε περήφανοι για σένα φίλε, για τη διαδρομή σου. Πάνω από όλα είναι περήφανοι για σένα η Αλεξάνδρα, ο Άγγελος και ο Δημήτρης. Καλό σου ταξίδι φίλε."

Σχόλια πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ.Σαμαράς ενώ απότισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα δεν χαιρέτισε τον κ.Καραμανλή.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών