Αχαΐα: Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποιούσε τον σκύλο του στο χωριό Λάπα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποιούσε τον σκύλο του στο χωριό Λάπα

21:02 | 3/5/16
axaia-synelhf8h-o-andras-pou-kakopoiouse-ton-skylo-tou-sto-xwrio-lapa

Μετά από πίεση οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας αποφάσισαν να κάνουν αυτό που ο νόμος ορίζει και να συλλάβουν τον ηλικιωμένο άνδρα στην αυλή του οποίου η Αμαλία Κωνταντίνου βρήκε χθες ένα σκυλί εξαθλιωμένο στην περιοχή της Λάπας

Η Αστυνομία γνώριζε από χθες που βρίσκεται το ζώο αφού η αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε τις φωτογραφίες και πήγε στο Α.Τ. της περιοχής για να κάνει καταγγελία, εντούτοις δεν μπόρεσε καθώς δεν είχε μαζί της αστυνομική ταυτότητα.Έτσι περιπολικό με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγε επί τόπου σήμερα για να δει τι συμβαίνει αλλά οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον άνδρα αμέσως αλλά λίγο μετά τις 17:00 καθώς ισχυρίζονταν ότι ο κάτοχος του ζώου είναι ηλικιωμένος, δεν είναι καλά στα μυαλά του, είναι άρρωστος, φτωχός, δεν ξέρει, κάνει θεραπεία στο ζώο, του έχει βιβλιάριο υγείας, του το έχει παρατήσει η κόρη του εκεί και πολλές παρόμοιες δικαιολογίες.

Και τελικά υπό την φόβο της καταγγελίας σε βάρος του για παράβαση καθήκοντος οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα και αύριο το σκυλί – που είναι εξαιρετικά επιθετικό και κανείς δεν έχει βρεθεί για να το αναλάβει και να το φιλοξενήσει – θα μεταφερθεί σε κτηνίατρο για να του γίνουν εξετάσεις, ενώ φυσικά θα χρειαστεί και η συνδρομή εκπαιδευτή για να το ηρεμίσει. Ο εισαγγελέας είναι αρμόδιος να αποφασίσει που θα δοθεί το ζώο για προσωρινή φιλοξενία αν και εκ του νόμου είναι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Θυμίζουμε ότι ο άνδρας που έχει σε αυτά τα χάλια το ζώο, χωρίς τροφή και νερό ήταν πολύ δυσαρεστημένος χθες επειδή η γυναίκα του είπε ότι θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία και της εξήγησε ότι τον έχει έτσι για να αγριέψει (!), ότι τον έχει για φύλακα, «τι ζόρι τραβάει εκείνη», και τελικά πήρε το λάστιχο και γέμισε την άδεια κατσαρόλα με νερό μετά τις διαμαρτυρίες της.

Πηγή: zoosos.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών