Παπαδημούλης: Αθλιότητα η προσπάθεια εμφάνισης του ΠτΔ ως οπαδού της δραχμής | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παπαδημούλης: Αθλιότητα η προσπάθεια εμφάνισης του ΠτΔ ως οπαδού της δραχμής

11:00 | 4/5/16
papadhmoulhs-athliothta-h-prospatheia-emfanishs-toy-ptd-ws-opadou-ths-draxmhs

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου με ένα σύντομο tweet σχολίασε την κριτική εναντίον του προέδρου της δημοκρατίας, αναφορικά με τις δηλώσεις του για το "νόμισμα" που "πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο"

Έντονες συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια ρήση του Πρωταγόρα σχετικά με το νόμισμα. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την ανακήρυξή του ως Επιτίμου Δημότη του δήμου Άργους-Μυκηνών είπε: "η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα μόνον όταν υπηρετούν τον Άνθρωπο. Η ρήση του Πρωταγόρα συνιστά τον κοινό ευρωπαϊκό δείκτη πορείας: «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»".

Η φράση αυτή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως μια έμμεση αναφορά στην αλλαγή νομίσματος και την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντας "αθλιότητα" μια τέτοια υπόθεση. "Η λάσπη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και η προσπάθεια να τον εμφανίσουν ως δήθεν οπαδό της δραχμής, συνιστά αθλιότητα και δείχνει πανικό" σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ευρωβουλής.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών