Αρκαδία: Νεροποντή και χαλαζόπτωση έπληξαν τη Μεγαλόπολη (φώτο - βίντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αρκαδία: Νεροποντή και χαλαζόπτωση έπληξαν τη Μεγαλόπολη (φώτο - βίντεο)

22:26 | 25/6/16
arkadia-neroponth-eplhkse-th-megalopolh-fwto-binteo

Μεγάλη πλημμύρα και χαλαζόπτωση σάρωσαν τη Μεγαλόπολη

Εκατοντάδες κλήσεις έχει δεχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να αντλήσουν τα ύδατα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί σε οικίες, καταστήματα, οικόπεδα και χωράφια.

Προκλήθηκε πρόβλημα στη μετακίνηση των οχημάτων στη Σήραγγα Ραψομάτη, όπου πολλοί οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί. Τουλάχιστον 60 αυτοκίνητα έχουν παγιδευτεί μέσα στο τούνελ στην εθνική οδό Τριπόλεως-Καλαμάτας εξαιτίας της σφοδρής χαλαζόπτωσης.  

Το κεντρικό πρόβλημα εμφανίζεται στο ρέμα που βρίσκεται στην περιοχή της λαϊκής αγοράς δίπλα στον κεντρικό δρόμο και στην περιοχή του τέταρτου δημοτικού σχολείου. Όλοι οι δρόμοι της Μεγαλόπολης έχουν στην κυριολεξία πλημμυρίσει. Τα συνεργεία του Δήμου δίνουν μάχη για να απομακρύνουν τις μεγάλες ποσότητες νερού με τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους,τα οποία δυστυχώς δεν επαρκούν.


Μέχρι τώρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΔΕΗ δίνουν μια χείρα βοηθείας σε αυτά. Η νεροποντή προξένησε σοβαρό πρόβλημα στους χώρους του ΑΗΣ Α' της ΔΕΗ, καθώς και σε ορισμένα σημεία του ορυχείου.




Λίγο νωρίτερα τα ορμητικά νερά  πέρασαν από την πόλη, με αποτέλεσμα η περιοχή να κοπεί στη μέση.

Στο σημείο κατέφθασε αστυνομικό όχημα με σκοπό να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, μιας και το δεξιό ρεύμα του δρόμου παρέμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τις 19:30 η Πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε τους οδηγούς που είχαν εγκλωβιστεί να γυρίσουν πίσω και εξέτρεπε την κυκλοφορία των οχημάτων προς την παλαιά εθνική οδό.




Πηγες βιντεο/φωτο: arcadiaportal.gr, kalimera-arkadia.grkafeneio-megalopolis.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών