Δραγασάκης: Προϋπόθεση επιτυχίας του πολιτικού μας σχεδίου η αναβάθμιση του κόμματος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δραγασάκης: Προϋπόθεση επιτυχίας του πολιτικού μας σχεδίου η αναβάθμιση του κόμματος

15:34 | 26/6/16
dragasakhs-proypothesh-epityxias-toy-politikou-mas-sxedioy-h-anavathmish-toy-kommatos

Η αριστερή κυβερνησιμότητα δεν είναι ένα πλοίο έτοιμο που μπαίνει στη θάλασσα, αλλά κάτι που δημιουργείται εν πλω τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τις τάσεις

Στην ανάγκη ουσιαστικής αναβάθμισης του κόμματος, ως προϋπόθεση επιτυχίας του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος.

Τόνισε μεταξύ άλλων πως , "ορισμένες φορές η αριστερή κυβερνησιμότητα κατανοείται ως κάτι  δεδομένο. Δεν είναι όμως απλώς ένα πλοίο έτοιμο που μπαίνει στη θάλασσα να ταξιδέψει, αλλά είναι κάτι που δημιουργείται εν πλω μέσα από αλλαγές, διόρθωση λαθών. Είναι μια διαδικασία μάθησης και η οργάνωση της μάθησης δεν πρέπει να γίνεται σε κλειστά γραφεία, αλλά έξω στην κοινωνία".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμπλήρωσε πως " εάν θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς πρέπει να επικεντρωθούμε σ´αυτό και όχι στις τάσεις. Να κάνουμε το κόμμα κέντρο λήψης των αποφάσεων”, αναφερόμενος κατά των τάσεων όπως νωρίτερα και ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών