ΣΥΡΙΖΑ για τα “γενέθλια” της ΕΡΤ: Η μάχη για την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση συνεχίζεται | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ για τα “γενέθλια” της ΕΡΤ: Η μάχη για την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση συνεχίζεται

21:17 | 12/6/16
syriza-gia-ta-genethlia-ths-ert-h-maxh-gia-thn-adesmeyth-kai-ployralistikh-enhmerwsh-synexizetai

Τι ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Ανακοίνωση για την συμπλήρωση, την Κυριακή, ενός έτους από την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Μετά το "μαύρο" που επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά τον Ιούνιο του 2013, η επαναλειτουργία της ΕΡΤ από την παρούσα κυβέρνηση σηματοδότησε μια νέα αρχή για την ενημέρωση, τη δημοκρατία και τα δημόσια αγαθά.

Έναν χρόνο μετά την επανέναρξη του δημόσιου φορέα της ραδιοτηλεόρασης, η μάχη για την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση με σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας συνεχίζεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τον αγώνα για μια δημόσια τηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία, που θα συμβάλλει στην προαγωγή του πολιτισμού", αναφέρει η ανακοίνωση.

Το μήνυμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου δήλωσε:

«Συμπληρώθηκε ένα χρόνος από την επαναλειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, μετά το φασιστικό κλείσιμό της με προσωπική εντολή Σαμαρά που παρέπεμπε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι και πάλι στις επάλξεις, εδώ και ένα χρόνο για να υπηρετεί την αμερόληπτη και πλουραλιστική ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία. Γιατί αποτελεί ένα από τα βάθρα της Δημοκρατίας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στους εργαζόμενους της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους για την κατάκτηση ακόμη υψηλότερων ποιοτικών στόχων».

Ανθή Κουτσουμπού

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών