Ευρωπαϊκή περιοδεία Μητσοτάκη με σφραγίδα Deutsche Bank και Goldman Sachs | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ευρωπαϊκή περιοδεία Μητσοτάκη με σφραγίδα Deutsche Bank και Goldman Sachs

09:32 | 5/7/16
eyrwpaikh-periodeia-mhtsotakh-me-sfragida-deutsche-bank-kai-goldman-sachs

Την Τετάρτη το ραντεβού του προέδρου της ΝΔ με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι

Η Deutsche Bank και η Goldman Sachs είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τράπεζες που κανόνισαν τα ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με επενδυτικούς ομίλους στο Λονδίνο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ από τα δύο μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά κέντρα της Ευρώπης, Λονδίνο και Φρανγκφούρτη την οποία επισκέπτεται αύριο, θέλησε να στείλει το μήνυμα στους επενδυτές ότι με το κυβερνητικό του σχέδιο η Ελλάδα μπορεί να τους εκπλήξει θετικά με ένα διαφορετικό μίγμα πολιτικής.

Στη Λεωφόρο Συγγρού μάλιστα αντιπαραβάλλουν αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα και τα αντιφατικά μηνύματα που στέλνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τις επενδύσεις με αφορμή το επεισόδιο με την Cosco. Όπως επισημαίνουν οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ισχυρών διεθνών οικονομικών παραγόντων, οι οποίοι βλέπουν έναν πολιτικό αρχηγό αποφασισμένο να εφαρμόσει ταχύτατα μόλις κερδίσει τις εκλογές ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, με προτεραιότητα στις δουλειές μέσα από δίκαιες και σωστές μεταρρυθμίσεις.

Την Τετάρτη, στις 11 το πρωί (τοπική ώρα), ο κ. Μητσοτάκης θα περάσει το κατώφλι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.), στην Φρανκφούρτη, όπου θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της τράπεζας, Benoit Coeure.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών