Κρεμαστινός: Αν ξαναβγεί βουλευτής ο Θεοχαρόπουλος, τηλεγραφήστε μου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κρεμαστινός: Αν ξαναβγεί βουλευτής ο Θεοχαρόπουλος, τηλεγραφήστε μου

19:52 | 5/7/16
kremastinos-an-ksanavgei-voyleyths-o-theoxaropoylos-thlegrafhste-moy

"'Άστραψε και βρόντηξε" ο βουλευτής Δωδεκανήσου για την κίνηση της ΔΗΜΑΡ να διαχωρίσει τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ στο θέμα του εκλογικού νόμου

Η απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διαχωρίσει τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ στο θέμα του εκλογικού νόμου και να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του συνδυασμού, με τον Δημήτρη Κρεμαστινό να επιτίθεται στον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ο κ. Κρεμαστινός, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, επεσήμανε ότι ο βουλευτής Επικρατείας και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, εξελέγη από τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ. "Αν ξαναβγεί βουλευτής, να μου στείλετε τηλεγράφημα", είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε, επίσης, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς το κόμμα του έχει ιστορία 30 χρόνων, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα του 0,1% και του 0,2%."Δεν θα μας επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο", σημείωσε.

Σ’ ότι αφορά στον εκλογικό νόμο, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να παραμείνει ως έχει και να είναι και απλή αναλογική, ενώ σ’ ό,τι αφορά στη ψήφο στα 17, ανέφερε ότι οι μαθητές αντί ν’ ασχολούνται με τα μαθήματά τους θ’ ασχολούνται με το ποιο κόμμα θα ψηφίσουν.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών